Du vill stoppa tiden ett tag. Fånga de där underbara milstolparna i ditt barns liv för att kunna plocka fram och minnas när barnet är tonåring och inte längre tror sig behöva sin mamma. Du klär ditt barn i de finaste kläderna du hittar, hoppas på att barnet ska uppföra sig och bjuda på sitt vackraste leende. Men du då? Nej jag vill inte vara med på några bilder, tänker du. Men vet du vad? Var med för barnets skull! Om 30-40-50 år kommer barnet vara så tacksam för att de bilderna finns och slipper fråga varför det inte finns några bilder på er tillsammans.


Jag förstår det här med att inte trivas med sig själv, att leta och hitta en massa fel, att inte vilja vara med på bild eller att bara tycka att det är viktigt att ha bilder på sina nära. Tro mig, jag är likadan. Men vet ni vad jag också har lärt mig sedan min pappa gick bort? Jo, att det är inte bilderna på honom som betyder mest utan de bilder på oss tillsammans 🖤 Jag skulle göra vad som helst för att hitta fler bilder på oss båda. Det är ju faktiskt ni föräldrar som är barnens nära och som de vill ha bilder tillsammans med 🤍

Jag försöker alltid få bilder även med föräldrarna för jag anser att en fotografering är till lika mycket för barnens framtid och arv  som för era väggar här och nu 🖤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *