gravidfotografering

Vill du känna dig så vacker som andra alltid talar om för dig att du är?

Jag förstår att du just nu helst av allt vill att tiden ska gå fort så du får träffa din bebis. Men varför inte stanna tiden bara en liten stund så att du får något att titta tillbaka på och minnas den här tiden med? En gravidfotografering med mig är helt avslappnad och gör just det – stannar tiden så som den är just nu. Jag gissar på att du ofta får höra hur fin du är och hur vacker du är med din gravidmage? Låt mig hjälpa dig att se det andra ser medan du samtidigt får ett minne för livet!

Mina platser för er fotografering är utvalda av mig med stor omsorg där jag vet att ljus och bakgrunder är alldeles magiska och tillför era bilder det där lilla extra. Jag fotograferar därför också i solnedgången året runt. Jag fotograferar i Västervik men har fotograferat många familjer från både Vimmerby och Oskarshamn – ni är naturligtvis välkomna till mig var ni än bor!

Låt mig hjälpa dig skapa bilderna som lämnar ett ovärderligt arv till dina barn.