FAQ

Jag fotograferar i Västervik i solnedgången på mina väl valda platser. Platserna är specifikt utsedda för att få det bästa kvällsljuset och de vackraste bakgrunderna. Självklart kan ni också komma med förslag på plats.

Innan fotograferingen planerar vi tillsammans så att upplägget blir precis som ni önskar. Jag hjälper er även med era outfits. Jag har en förberedelseguide som jag alltid skickar till er innan där precis allt ni behöver tänka på finns med. 

Jag har några vackra klänningar att låna ut till gravidfotografering. 

Eftersom jag endast bokar in 1-2 utomhusfotograferingar i veckan finns det alltid möjlighet att boka in en ny tid vid regn och/eller blåst. 

Absolut! Mormor, farmor och såklart övriga familjemedlemmar är alltid välkomna under bildvisningarna vare sig vi bokar in en fysisk eller digital träff. 

Efter er bildvisning skickar jag en faktura. Efter den är betalad tar det ca 6-8 veckor tills ni kan komma och hämta era bilder.

Varje kunds önskemål är unikt. Det går aldrig säga ett generellt pris. Fotograferingen i sig kostar alltid 1200 kronor. Sedan bestämmer ni själva vad ni vill köpa. Printar, tavlor med vackra ramar, konstplatta, album eller digitala filer. 

Jag sätter ingen tidsgräns på fotograferingarna utan vi kör till vi är nöjda. Ibland tar det 30 minuter, ibland 1,5 timme. Vanligast är att vi är klara efter ca 45 minuter.

Jag väljer ut ca 20-25 unika bilder som ni sedan kan välja hur många ni vill ifrån. Kanske ni vill ha en stor tavla eller kanske ett album med 20 bilder? Det är helt upp till er och vad som passar i ert hem! Jag hjälper er alltid så ni får det som passar just er allra bäst.

Jag väljer ut dem bästa och mest unika bilderna och sen är det er tur att välja vilka ni vill göra produkter utav.

Har ni köpt produkter av era bilder hämtas de på plats hos mig. Digitala filer skickas i en länk på er mail och laddas hem till er dator. 

Låt mig hjälpa dig skapa bilderna som lämnar ett ovärderligt arv till dina barn.