Barn- & familjefotografering

Har du någon gång funderat på hur du vill att dina barn ska minnas dig och den kärlek ni känner för varandra? Tänk dig när barnen är gamla och kan plocka fram ett album eller en tavla och minnas tillbaka på hur deras barndom var. Vill du ge de det ovärderliga arvet?

En barn- och familjefotografering med mig är lugn, trygg, rolig och sker på barnens villkor. På en plats som ger era fotografier magiska bakgrunder.

Är du rädd att det ska bli uppställda bilder som inte är ni? Var inte det! Jag är ingen ”titta-in-i-kameran”-fotograf, även om vi såklart tar några sådana bilder också, utan fotograferingen handlar om er – inte mig. Jag poserar er, men på ett mer naturligt sätt där känslor och er kärlek för varandra kommer fram på ett fint sätt.

 

Under mina fotograferingar är det barnen som styr. Är barnen busiga och har myror i brallorna – då blir det busiga bilder. Är barnen blyga eller trötta – då blir det mysiga bilder. Någonstans där mitt i allt bus och mys kommer jag se till att det ändå blir några bilder när alla tittar in i kameran. För det brukar mormor och farmor vilja ha.

Var inte rädd att barnen inte kommer samarbeta. Ta det lugnt och lita på att det alltid blir ett fint resultat. Alla är oroliga från början men blir också glatt överraskade när de får se hur bilderna faktiskt blev!

 

Skulle det vara så att barnen är ledsna eller kanske fryser ja då är det inte värre än att vi får boka in en ny tid. Ni ska ju lämna vår tid tillsammans nöjda! Så slappna av, lek och ha kul, kramas och lita på att det blir bra i slutändan.

Mina platser för er fotografering utvalda av mig med stor omsorg där jag vet att ljus och bakgrunder är alldeles magiska och tillför era bilder det där lilla extra. Jag fotograferar därför också i solnedgången året runt. Jag fotograferar i Västervik men har fotograferat många familjer från både Vimmerby och Oskarshamn – ni är naturligtvis välkomna till mig var ni än bor!

Låt mig hjälpa dig skapa bilderna som lämnar ett ovärderligt arv till dina barn.