Hej!

Jag heter Jennica och det är jag som är fotografen bakom Jen Fotografi. Företaget startade jag 2010. Jag brinner för att hjälpa familjer att skapa ovärderliga minnen för livet. Jag har alltid älskat att fotografera, redan som barn, och att titta tillbaka på foton. När jag förlorade min pappa alldeles för tidigt för några år sedan, i tidigt debuterande Alzheimer, blev det ännu tydligare för mig hur mycket foton faktiskt betyder. En dag är det allt man har kvar. För mig är det därför extra betydelsefullt när ni föräldrar också väljer att vara med på fotografierna tillsammans med era barn. Jag vet ju av erfarenhet hur mycket de kommer att vara värda i framtiden.

 

Jag är 40 år ung och sambo med Christopher sedan 22 år. Jag är en riktig crazy catlady med 2 små älskade katter för tillfället. Bella är 5 och Betzy är under 1 år. Vi har även fyra saknade små hjärtan på andra sidan regnbågsbron. Vi trivs bäst när de är en hel drös så det kommer nog snart bli fler igen. Min stora last i livet är thaimat. Värre kunde det ju vara, eller hur? Men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte är en gottegris också!

Jag älskar maraton! Ja, inte att springa då utan att sträckkolla serier. Förutom att skapa minnen brinner jag för djurrätt och att sprida kunskap om Alzheimer.

Jag & min pappa 1985
Jag & Christopher
Betzy
Bella
Minnen för livet är något av det finaste du kan ge dina barn
Jen Fotografi

Låt mig hjälpa dig skapa bilderna som lämnar ett ovärderligt arv till dina barn.